A ja dowiedziałem się, że na raz mogę wysłać SMS do nie więcej niż 20 kontaktów :shock:
Można to zmienić ? Grzebałem w opcjach ale nie znalazłem...
Galaxy Ace 2.
"Pierwszy stopień alarmowy (stopień ALFA według terminologii NATO) ma zastosowanie
w przypadku uzyskania informacji o możliwości wystąpienia zdarzenia o charakterze terrorystycznym lub sabotażowym, którego rodzaj i zakres jest trudny do przewidzenia. Jego wprowadzenie ma charakter ogólnego ostrzeżenia, a okoliczności nie usprawiedliwiają uruchomienia przedsięwzięć zawartych w wyższych stopniach alarmowych. Wszystkie organy administracji publicznej i służby odpowiedzialne za bezpieczeństwo powinny być w stanie wprowadzić i utrzymywać przedsięwzięcia tego stanu alarmowego na czas nieograniczony."
Co to ma znaczyć? Spodziewają się jakiegoś ataku terrorystycznego czy jak?
Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
...Do mojej żony do pracy przyszedł Bardzo Ważny FAX z Kuratorium, aby zameldować do godziny 10 jak palcówka jest przygotowana do ogłoszenia alarmu, w związku z ogłoszeniem Pierwszego Stopnia Zagrożenia Alarmowego.
Żona pracuje w przedszkolu. :lol:
Poradziłem żeby zameldowały, że starszaki już pobrały maski p-gaz, grupa średniaków została rozlokowana na okolicznych drzewach i prowadzi obserwację przedpola, a zapasy w schronie przeciwatomowym zostały uzupełnione do poziomu wystarczającego na 60 dni.
Maluchy zostały zamknięte w schowku na szczotki, bo od razu chciały się poddać.
nic nie kombinują wczoraj czytałem że wczoraj (albo przedwczoraj ) złapali gościa z dużą ilością materiałów wybuchowych , ogłosili alarm aby wszyscy byli przygotowani w razie jakby coś
Czytać wiadomości czytać panowie
Nie ma zagrożenia dla bezpieczeństwa osób i imprez związanych m.in. z Euro 2012 - poinformowało MSW po tym, jak Straż Graniczna ujawniła na tratwie na Bugu pakunek zawierający materiały wybuchowe. Wcześniej RMF FM poinformowało, że na tratwie znaleziono dwa ładunki wybuchowe, zapalniki, zdjęcie Stadionu Narodowego w telefonie komórkowym oraz spore ilości ukraińskich papierosów.
wielkie mi rzeczy, pewnie jakiś rusek na przemyt wiózł i docelowo dali mu zdjęcie gdzie to ma zhandlować, a że stadion tysiąclecia zamienił się w narodowy to już szczegół :lol:
Komentarz